Бербо идва в България за финала на турнира на Шампионките

7044
Бербо идва в България за финала на турнира на Шампионките

Димитър Бербатов потвърди пред организаторите на "Турнира на шампионките", че ще присъства на финала в София. Футболната звезда е поел ангажимент чрез фондацията си и в неделя ще направи всичко възможно да бъде на трибуните в "Арена Армеец".

Тенис надпреварата стартира утре, а шампионският мач е на 4 ноември. Като ВИП гост е поканен и премиерът Бойко Борисов, съобщи "Стандарт".

Цвети: Не ме е страх от големите

Не се плаша от големите имена в тениса. Това ми е работата, да се изправям срещу такива имена, все пак гледам да се освободя от какви...

Междувременно днес от 12 часа в София ще започне церемонията по тегленето на жребия за групите на Турнира на шампионките.

Тенисистките ще бъдат разпределени в две групи - „Сердика" и „Средец", а мачовете между тях ще се проведат от утре до 4 ноември в столичната зала „Арена армеец". 

В най-престижния тенис турнир у нас участват Цветана Пиронкова, бившата лидерка в световната ранглиста Каролине Вожняцки, рускините Мария Кириленко и Надя Петрова, Роберта Винчи от Италия, Сун-Вей Сие от Тайпе, китайката Чзе Джън и словачката Даниела Хантухова.

Редактор: Ивайло Кючуков

Гришо е 62-и в света, Пиронкова остава 44-а

Григор Димитров се смъкна с три места в ранглистата на АТР и стартира седмицата като №62 в света. Първата ни ракета тази седмица ще и...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com