Григор Димитров стартира ударно в Маями

4055
Григор Димитров стартира ударно в Маями
Снимка: Getty Images/Guliver

Съвсем очаквано и точно както предвиди Actualno.com, първата ни ракета Григор Димитров се разправи доста бързо с канадеца Васек Поспишил в първата си среща от Мастърса в Маями – 6:2, 6:2. Димитров направи хубав мач и определено посъбра увереност, преди следващата среща, която ще е с най-добрия американски тенисист в момента – Джон Иснър.

В първия сет Григор буквално унищожи втория сервис на Поспишил, като му даде само 25% от разиграните точки, когато канадецът не можеше да разчита на първия си начален удар. Поспишил упорито започна с тактика да търси бекхенда на Григор, но само го „разработи”, особено на ретур, където българинът често влизаше в разиграване с леко подсечени или блок удари, а канадецът твърде много опитваше да диктува нещата с форхенд и това го поставяше в уязвимата позиция да покрива повече корт и съответно Димитров се възползва максимално.

Маями 2015: Григор няма оправдание срещу Поспишил

Не по-рано от 22:00 часа българско време ще започне първият мач на първата ни ракета при мъжете Григор Димитров. Григор излиза срещу ка...

Втората част тръгна малко по-равностойно, до петия гейм, когато комбинация от отлична игра на Димитров и слаби нерви на Поспишил доведе до пробив в полза на българина. Нататък вече всичко беше лесно за Димитров, който не показа милост.

Пълни подробности от победата на Григор научете в Sportline.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com