Григор и треньорът му показват "среден пръст" на Федерер, Надал и компания

20046
Григор и треньорът му показват "среден пръст" на Федерер, Надал и компания
Снимка: Getty Images/Guliver

Наставникът на Григор Димитров - Роджър Рашийд, който напоследък липсва по време на турнирите на българина, беше цитиран в материал на "Маями Херълд", че е време хасковлията да покаже среден прът на топ 4 в мъжкия тенис.

Разбира се, австралийският треньор говори метафорично, като е на мнение, че много от топ играчите се задоволяват да играят втора цигулка на големите 4 в тениса - Роджър Федерер, Новак Джокович, Рафаел Надал и Анди Мъри, които притежават 40 от 44 възможни трофея в турнири от Големия шлем в последните 11 години.

7-месечна черна серия на Григор Димитров продължи и в Маями

Най-добрият български тенисист Григор Димитров вече 7 месеца не може да спре поредицата си от загуби срещу тенисисти от топ 30 в светов...

"Все едно гледаме филм, който повтаряме нон-стоп. Да, трябва да уважаваме най-добрите в тениса, но понякога като че ли трябва да им покажем среден пръст. Великите играчи се будят, борейки се. Те все още искат да те убият на корта. Техните съперници трябва да решат какво искат - постоянно да им се оставят, или да се преборят с тях. Те сами няма да слязат от върха", категоричен е Рашийд.

Думите му обаче са в пълен контраст с представянето на Григор Димитров през последните 7 месеца. Снощи той загуби от Джон Иснър в третия кръг в Маями, като от август миналата година българинът няма победа над тенисист от топ 30 в световната тенис ранглиста.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Тенис