Григор излиза срещу познат и опасен съперник в Монреал

5366
Григор излиза срещу познат и опасен съперник в Монреал
Снимка: Getty Images/Guliver

Джак Сок - това е препятствието пред първата ни ракета Григор Димитров във втория му мач от Мастърса в Монреал. Димитров стигна до двубой с американеца, след като се справи с 6:4, 7:5 с нестандартния украинец Александър Долгополов.

Григор ще излезе срещу Сок не по-рано от 19:30 часа българско време, а за съжаление българинът и американецът ще играят на корт, който не е телевизионен. Досега Григор е играл два пъти със Сок - преди година в Стокхолм нашето момче победи, но тази година, в първи кръг на "Ролан Гарос", загуби доста тежко с 0:3 сета.

Григор Димитров загуби още една позиция в световната ранглиста

Григор Димитров отстъпи с още едно място в световната ранглиста, която беше актуализирана официално рано тази сутрин. 24-годишният Дим...

Срещу Дологополов Григор демонстрира, че не все още има проблеми с рамото, но успя да се събере и да вземе хубава двусетова победа. Това стана след много труден първи сет, в който изглеждаше, че Григор всеки момент ще бъде пробит, но някак удържа, за да се възползва от единствения спад на Долгополов и да го пробие за 6:4. А във втората част българинът върна пробив пасив точно в самия край, при 4:5 в свой ущърб и сервис на украинеца, който се срина от форхенд и допусна нов пробив след 5:5, решил окончателно мача.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com