Гришо побесня след загубата си от Мъри

69540
Гришо побесня след загубата си от Мъри
Снимка: Getty Images/Guliver

"Няма да крия разочарованието си. Бесен съм. Радвам се, че се представих на добро ниво, но исках друг резултат", призна Григор Димитров след загубата си от Анди Мъри на осминафиналите на Аустрелиън Оупън.

Българският тенисист се представи силно срещу 6-ия поставен в схемата, но в крайна сметка допусна поражение с 4-6, 7-6(5), 3-6, 5-7. "Няма да крия разочарованието си. Бесен съм. След като съм загубил, значи не съм направил някои неща както трябва. Радвам се, че се играх на добро ниво и трябваше тенисист като Анди да се изправи срещу мен, за да загубя. Разочарован съм, защото исках друг резултат", каза Димитров на пресконференцията след двубоя, предаде БГНЕС.

"Анди игра на много високо ниво през целия мач. Може би можех да се справя по-добре в някои моменти, но не това реши мача. Не мисля, че трябваше да подходя по различен начин. Имах ясна стратегия и знаех какво искам да направя. Чувствах се доста спокойно. Бях уверен в това, което исках да постигна", допълни хасковлията.

"Сервисът ми не беше на най-доброто ниво днес, но той посрещаше много добре. Това направи голяма разлика. В крайна сметка имах преднина от само един брейк в 4-ия сет, а това никога не е гаранция. Анди винаги те поставя под голямо напрежение, когато сервираш", каза още Димитров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com