Поздрав за спечелена титла - два средни пръста (видео)

55969

По крайно екстравагантен начин испанският тенисист Томи Робредо поздрави шотландеца Анди Мъри за титлата му от турнира във Валенсия.

Мъри взе трофея след победа на финала точно срещу Робредо в един от най-запомнящите се мачове в историята на играта. За втори пореден мач между двата, при това втори пореден финал на турнир под егидата на ATP (първият беше в Шънджън преди половин месец) Мъри спаси пет мачбола и не позволи на Робредо да вземе трофей. Крайният резултат от най-дългата среща за сезона във формат два от три сета е 3:6, 7:6 (7), 7:6 (8).

Робредо хвърли бомбата в Синсинати

Световният № 1 Новак Джокович за втори пореден Мастърс отпадна на осминафиналите. Миналата седмица бе спрян от Цонга, сега това стори Р...

След края на срещата и двамата играчи едвам стояха на краката си, като Мъри едвам долази до мрежата, за да поздрави противника си, който го чакаше подпрян с две ръце върху филето на разделителната линия. Когато шотландецът най-после приближи, Робредо му показа през смях два средни пръста, а Мъри го прегърна. След това и испанецът го потупа по главата и го поздрави за непримиримия дух.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com