Най-големите имена взеха своето и във втория ден на Финалния Мастърс в Лондон

8911
Най-големите имена взеха своето и във втория ден на Финалния Мастърс в Лондон
Снимка: Getty Images/Guliver

Вторият ден на Финалния Мастърс на осемте най-добри тенисисти в света отново не донесе особени изненади. Големите имена взеха своето отново без особени трудности и явно драматичните мачове остават за по-нататък.

В първия мач за деня най-високо ранкираният в групата Анди Мъри спечели рутинно в два сета срещу Давид Ферер. Шотландецът направи общо три пробива срещу само един за испанеца в целия мач и успя да се фокусира в ключовите моменти, за да не допусне излишно удължаване на мача, след като имаше отпускания в началото на сетовете. Пълни подробности от мача прочетете в Sportlive.bg.

Джокович и Федерер тръгнаха с убедителни победи на Финалния Мастърс

Без особена интрига премина първия ден от Мастърса на осемте най-добри в мъжкия тенис, който се провежда в О2 Арена в Лондон. В първия...

Безспорно двубоят на вечерта беше между номер четири и номер пет в света – Стан Вавринка срещу Рафаел Надал. Там имаше повече драма, но нивото на игра не подобаваше на висотата на турнира. В крайна сметка Надал се оказа по-стабилният от двамата, а Вавринка определено разочарова с купчината непредизвикани грешки, които улесниха максимално живота на иначе чувстващия се некомфортно в О2 Арена испанец. Подробностите от срещата научете в Sportlive.bg.

Сравнително лесната победа на Надал означава, че той е лидер в тази група заради по-добрата сетова разлика, която има от Анди Мъри – 12:5 срещу 12:8. Двамата играят един срещу друг в сряда, 18 ноември, а Вавринка ще се бори с Давид Ферер, за да си остави шанс за продължаване напред в турнира.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Тенис